20 Ağustos 2012 Pazartesi

4) Dawnguard Görev Rehberi - A New Order (Sadece Dawnguard)

Serana'yı babası Harkon'a götürüyoruz. Birkaç konuşmadan sonra bize ödül olarak kendi kanını öneriyor. Biz Dawnguard tarafına katılacağımız için bu teklifi reddediyoruz ve bizi kale dışına gönderip buradan kovuyor. Kaleye artık giremeyeceğiz..




Bizde Dawnguard kalesine geri dönüyoruz. Tam hedefe varacakken bir kaç tane vampir saldırıyor ve orada bulunan elemanların sayesinde işlerini bitiriyoruz. Isran ile konuştuğumuzda Serana'yı kalede bıraktığımız için bizi biraz fırçalıyor. Bizde çok güçlü olduklarını söyleyerek bahanemizi uyduruyoruz. Ama Isran bununla yetinecek gibi değil. Daha güçlü olmaları gerektiği kanısına varıyor ve iki yeni eleman almak üzere bizi görevlendiriyor. Gunmar ve Sorine adlı bu iki şahsiyete doğru yola koyuluyoruz.


Yolu uzatıp ilk olarak Sorine'ye gittim. Kendisi çantasını arar vaziyette. Bize olay ne diye sorduğunda vampirlerin Skyrim'i bastığını ve Elder Scrolls'a sahip olduğunu söyleyerek şoklama yöntemiyle bize katılmasını sağlıyorum. Ama kendisi önce çantasını bulması gerektiğini söylediğinde ise Persuade seçeneğinden çanta avı işinden sıyrılıyorum. 
Sıradaki adamımız Gunmar ise ayı avlıyor. Aynı sözleri ona tekrarlıyoruz. Fakat bu sefer görevden kaçamıyoruz ve mağaradaki ayıları avlamamızı istiyor. Ayılarla işimiz bitince Fort Dawnguard'a geri dönün.

Kaleye girince kapılar kilitlenecek ve etraftan altın sarısı renginde dumanlar yükselecek. Isran bizim vampir olup olmadığımızı kontrol ediyormuş. Testi geçince görev sona eriyor...
Eğer vampir halde oraya girerseniz Rising at Dawn görevi başlayacak. Bu görevde Morthal'da bulunan Falion yardımıyla vampirlikten kurtulacaksınız. Vampirlikten çıkmadan Dawnguard'ın sıradaki görevine geçemezsiniz.


2 yorum:

  1. ben vampir olarak bitirdim kaleyi nerden geliştirecem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalenin yıkık olan bazı bölümlerini düzenleyebiliyorsunuz. Bunun için Garen Marethi ile konuşmanız lazım. Ayrıca Soul Cairn'e geri dönüp Valerica'ya Harkon'u öldürdüğünüzü söylerseniz kaleye geri dönecek.

      Sil