22 Ağustos 2012 Çarşamba

5) Dawnguard Görev Rehberi - Prophet (Sadece Dawnguard)

Görev için Isran ile konuşmalıyız. Kendisi üst kata işkence bölümüne gittiğinde Serana'yı orada görüyoruz. Babasını sevmediği için bize gelmiş. Fakat Isran'ın kız hakkında şüpheleri var. E malum adam yıllarca vampirlere karşı savaşmış... Fakat biz tüm sorumluluğu üzerimize alıyoruz ve Elder Scrolls'u okuyabilenlerden olan Moth Priest'i aramaya koyuluyoruz.



Çok uzağa değil Riften'a gidebilirsiniz. Oradaki faytoncuya sorduğunuzda size yerini söylüyor. Sıradaki hedefimiz ise Dragon Bridge. Burada askerlere veya ufak çocuğa sorduğumuzda Ejder Köprüsünün güneyine ilerlememizi söyleyecekler. Bizde denileni yapıyoruz.


Yolda adamımıza saldırıldığını görüyoruz. Vampirin üzerindeki notu okuyun. Kendisini bir mağaraya kaçırmışlar. Sıradaki hedefimiz açık ve net... Mağaraya doğru yol alıyoruz.
Buradaki vampirleri istediğiniz şekilde öldürün. Ardından Malkas'ın üzerindeki taşı alıp yukarıdaki yere takıyoruz ve kalkan yok olacak.


Moth Priest'imiz vampirlerin kontrolünde olduğundan öncelikle kendisini biraz hırpalamamız lazım. Ardından adamla konuşup Fort Dawnguard'a gönderin. Sonra siz de oraya gidin. Isran ile konuşacağız. Son olarak Moth Priest ile konuşun ve o da Elder Scrolls'u okuyacak. Görevde burada bitiyor.

6 yorum:

  1. merhaba ben dawnguard görevlerini yapıyorum.bir önceki görev bitince bu görevin başlaması gerekiyor galiba ama bende başlamadı ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer vampirseniz sıradaki görev başlamaz. Morthal'da bulunan Falion'dan kendinizi iyileştirmeniz lazım. yok ben vampir değilim diyorsanız konsolu açın ve setstage DLC1HunterBaseIntro 200 yazın.

      Sil
  2. hayır vampir değilim işte a new order bitiyor ama prophet başlamıyor.dediğinizi yaptım ama yine başlamadı ve dediğiniz şeyi konsola yazınca tanımıyor.ne yapabilirim kaç kere dlc değiştirdim ama işe yaramadı.bu bölümde sanırım bug var.lütfen yardımcı olsanız?bu arada 'Eğer vampirseninz sıradaki görev başlamaz'demişsiniz ama üst tarafta yanlızca vampir olanlar ve yanlızca dawnguard olanlar yazmışsınız yani vampirkende görevi yapabilir olmamız lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kod yardımcı olmadıysa yapabileceğim başka bir şey yok maalesef. Ama indirdiğiniz DLC'nin tek dosya olarak 1.5 gb boyutunda ve .bsa uzantılı olması lazım. Eğer Türk torrent sitelerinden indirdiyseniz oyun çalışmaz. Torrent kullanıyorsanız Türk kaynaklı web sitelerinden uzak durmanız tavsiyemizdir.
      Bu arada ek paketi yüklemeden önce Update 9 ve Patch 7'yi yüklediniz umarım??

      Sil
    2. hayır yüklemedim yüklesem sorun düzelirmi?

      Sil
    3. Düzeleceğini umuyorum. Kesin konuşmamak lazım. Bu bahsettiğim güncellemeler oyundaki çoğu bug'ı düzeltiyor. Önce Dawnguard'ı sil. Daha sonra http://kat.ph/the-elder-scrolls-v-skyrim-update-9-reloaded-t6459059.html bu adresten Update 9'u indir ve kur. Bununla işin bitince http://filesbb.com/lz59ob31k33z buradan Patch 7'yi indir ve kur. Bu da hallolunca Dawnguard'ı yükle. At üzerindeyken saldırı, arbalet hataları gibi pek çok sorunu düzeltiyor.

      Sil