6 Eylül 2012 Perşembe

7) Thieves Guild - Hard Answers

Görevimize başlayalım. Öncelikle Winterhold'da bulunan Enthir ile konuşmaya gidiyoruz. Gallus' Journal'in Falmer dilinde yazıldığını söylüyor ve Enthir'de bu dili bilmediği için bizi Markarth'a Calcelmo'ya yönlendiriyor. Calcelmo'nun sahip olduğu bazı dokümanlar sayesinde bu kitabı tercüme edeceğiz.
Calcelmo ile konuştuğumuzda bize bu Falmer Dili çalışmasının çok büyük bir öneme sahip olduğunu söylüyor. Eğer daha önceden The Book of Love görevini yaptıysanız size müzenin anahtarını verecektir. Eğer yapmadıysanız ve Speech yeteneğinizle anahtarı koparmayı başaramazsanız lockpick ile ilerlemeniz gerekiyor.




Ben görevi yaptığım için anahtarı alıyorum. Müzedeki askerlere görünmeden ilerlememiz gerekiyor. Hepsini teker teker avlarsanız işiniz bir nebze kolaylaşabilir. Yolumuza devam ediyoruz. Karşınıza çıkan Wizard's Guard'ları ve askerleri öldürerek ilerleyin. Calcelmo's Tower'a geldiğinizde taştan çevirileri almanız lazım.


Bunun için bir adet Roll of Paper ve bir adet de Charcoal'a ihtiyacımız var. Bunları salonda masanın üzerinde bulabilirsiniz. Eşyaları elde ettikten sonra tekrar taşa gidip yazıları kağıda geçirin.



Siz yazıyı yazdıktan sonra karşı kapıdan çok sayıda asker içeri girecek. İsterseniz kafa göz girişebilir, isterseniz sabırlı davranırsanız hiç kan akıtmadan gizlice mekandan kaçabilirsiniz. Seçim sizin. Ben kapışmaya girmeden sessizce ayrıldım. Şimdi çıkınca sağ tarafa doğru ilerleyin ve şelalenin tam aktığı yerden atlayın. Hiç bir zarar almayacaksınız çünkü suya atlıyoruz. Yüzerek kıyıya çıkın ve yeni rotamız The Frozen Hearth.



Hana gittiğinizde alt kata iniyoruz ve kağıtları Enthir'e teslim ettikten sonra bize çevirisini yapacak. Anlaşılan Gallus'un Mercer Frey hakkında bazı şüpheleri varmış. Çeviri işi bitince önce Enthir sonra da Karliah ile konuşun ve görevi bitirin..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder