6 Eylül 2012 Perşembe

6) Ana Hikaye: The Horn of Jurgen Windcaller

Ustengrav’ dan ilk insanların yapımı olan eseri Greybeard’ lara getir.
Görevi Veren: Arngeir
Önceki Görev: The Way of The Voice
Sonraki Görev: A Blade in The Dark
Ödül: Unrelenting Force’ un son kelimesi
ID: MQ105Ustengrav



Yapılacaklar
1.Horn of Jurgen’ i Windcaller’ ı Ustengrav’ dan al.
2.Horn’ u alan kişi ile Riverwood’ ta buluş.
3.Horn’ u alıp Arngeir geri götür.
4.Wulfgar shoutunu öğren.
5.Greybeard’ lardan tebriklerini alın.




Detaylı Anlatım


Ustengrav

The Way of The Voice görevini tamamladıktan sonra Arngeir size Dragonborn olduğunu kanıtlamak amaçlı bir görev vericek. Bu Horn(Boynuz) harabe olmuş Ustengrav’ da.
Ustengrav’ a gitmenin kısa yolu başta araba ile Morthal’ a gidip geri kalanını da yürüyerek gitmektir. Ustengrav, Morthal’ ın kuzeydoğusunda kalıyor. 
Ustengrav’ ın ilk kısmında karşınıza birkaç mage(büyücü) ve draugr çıkacaktır.




Derinlere Doğru


Şelalenin yakınında bir Word Wall(Kelime Duvarı) var. Eğer Word Wall’ a giderseniz Become Ethereal shoutunu öğrenirsiniz. Burayı köprüden de görebilirsiniz zaten.
Köprüden karşıya geçin. Birkaç tane İskelet le karşılacaksınız, onları rahatça indirebilirsiniz. Evet karşınıza üç platformdan geçince açılan bir kapı çıkacak. İlk olarak Whirlwind Sprint Shoutunuzu seçin. Şimdi üç platformuda koşarak geçin ve z ye basın, bu sayade kapı kapanmadan içeri girebileceksiniz.


Eğer yanınıza Follower’ ınız felan varsa endişelenmeyin o sonra sizi bulacaktır. Evet burayı geçtikten sonra yer ateş tuzaklarıyla dolu olucaktır dikkat edin. Yanda da ise iki tane örümcek olucaktır onları halledin. Örümcekleri tuzağa çekerekte öldürebilirsiniz. Evet her yer tuzak dolu peki biz burayı ansıl geçeceğiz? İlk olarak Staminanızın dolmasını bekleyin. Dolduktan sonra bütün tuzakların üstünden koşarak geçin. Bu sayade çok az yanacağız. Burayı geçtikten sonra karşımıza birkaç örümcek daha çıkacaktır. Onları da alın. Örümceklerle savaşırken resist posion ve resist frost size savaşmakta yardımcı olacaktır.
Bu örümcekleri de hallettikten sonra yola devam edin.



Ejderdoğan’ a Not




Final Odasına Geçtikten Sonra yandan birkaç tane Nordları temsil eden heykel çıkacaktır. Nasıl heykellerse  artık. Bunlar size zarar vermez merak etmeyin. Evet dümdüz ilerleyin ve size yazılan mektubu okuyun. Bilinmeyen bir kişi sizden Riverwood’ da ki Sleeping Giant Hanına gidip bir antic odası kiralamınızı istiyor. Horn’ u alma görevi geçici olarak çarpı şeklinde gözücektir endişeye kapılmayın.
Evet hana gidip Delphine ile konuşup antic odası kiralamak istediğinizi söyleyin. O da size antic odamız yok ama bu odada kalabilirsiniz diyecektir. Soldaki odaya girin. Delphine’ de arkanızdan gelicektir odaya ve size Hornu vericektir.  Kısa bir konuşmadan sonra Delphine’ ni takip edin ve girdiği odanın kapısını da kapayın. Dolabın arkasında gizli bir geçit var Delphine açacaktır onu sizde peşinden gidin. Konuşun. Bu konuşmadan sonra A Blada in The Dark görevi açılacaktır ama daha ana görevimiz bitmedi.

High Hrothgar ‘ a Dönüş.
Hornu aldıktan sonra High Hrothgar’ da ki Arngeir’ e götürün. En sonunda ise Ana hole gidin Greybeardlarla beraber. Size Unrelenting Force Shoutunu öğreteceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder