25 Temmuz 2012 Çarşamba

1) College of Winterhold- First Lessons


   FIRST LESSONS

Okula giderken köprüde Faralda bizi karşılıyor. Ve bizden bir büyü yapmamızı istiyor. Bu büyüler Firebolt, Fear, Fury, Magelight, Healing Hands, Conjure Flame Atronach, Conjure Familiar ve Fireball büyüleri. Bunlardan şansınıza birini yapmanızı istiyor. Eğer ki istediği büyüyü bilmiyorsanız Faralda 30 altın karşılığında bu büyüyü size öğretebiliyor (Ayrıca eğer Speech özelliğiniz yüksekse Persuade seçeneği ile herhangi bir büyü yapmadan geçebiliyoruz.). İstediği büyüyü yaptıktan sonra da okula girebiliyoruz ve College of Winterhold görevlerinin ilki olan First Lessons başlıyor.

File:SR-quest-First Lessons.jpg


Sizden ilk olarak Mirabelle Ervine ile görüşmeniz iseniyor. Kendisini okulun bina giriş kapısın önünde Ancano ile görüşürken bulabilirsiniz. Mirabelle ile konuştuktan sonra size Novice Robes ve Novice Hoods verecek. Ardından Mirabelle ile okul turuna çıkacaksınız. Bu sırada kendisi çeşitli bilgiler veriyor size. Hall of Attainment’ e götürüp yatağınızı gösterecek. Burası sizin odanız. İçindeki eşyalar da sizin. Kısacası istediğiniz gibi kullanabilirsiniz bu odayı. Tur burada bitiyor. Mirabelle size Hall of Elements’ de bulunan Tolfdir’ i görmenizi söyleyecek. Tolfdir’in yanına gittiğinizde bir öğrenci grubu bulunuyor ki çok sabırsız bir grup. Tolfdir nutuk vermeyi bitirince sizden bir Lesser Ward büyüsü yapmanızı isteyecek. Eğer bilmiyorsanız bedavaya öğretecektir. Lesser Ward büyüsünü yapıyorsunuz ve Tolfdir size bir büyü gönderiyor, siz de bu büyüyü savuşturduktan sonra ilk görevi bitirmiş oluyorsunuz. Tolfdir Saarthal’ da bulunan kazı alanına gideceklerini söylüyor.




Sıradaki Görev; Under Saarthal
Görevi Bitirme Hilesi: setstage MG01 200

1 yorum:

  1. Ben lesser ward yapiyorum ama tolfdir oyle karsimda dikiliyor hic bisey yapmadan. Tam gosterdigi noktada durup yapiyorum hem tek hemde cift el ayni buyuyu ama tepki yok tolfdirden beni izliyor sadece.

    YanıtlaSil