25 Temmuz 2012 Çarşamba

TREASURE MAP I-II-III-IV-V

Bu konuda oyundaki 10 tane Treasure Map lerin yerlerini açıklayacağız. Şimdiden söylemekte fayda var; bu hazineler sizi zengin etmez boşuna heveslenmeyin. Sadece üç beş parça eşya bulunuyor o kadar.
TREASURE MAP I


HARİTANIN GÖÜRÜNÜŞÜ



HARİTANIN BULUNDUĞU YER

İlk önce Guardian Stones' a gidin. Sonra doğuya dönüp ilerleyin. Karşınıza 2 çadırlı 3 banditin bulunduğu bir kamp çıkacak. İlk haritamız bu banditlerin birinin üzerinde bulunuyor.

Haritayı aldıktan sonra Riverwood'a gidin. Nehrin karşı kıyısına geçin ve yerde yatay pozisyonda bulunan bir ağacın kovuğunda hazinemiz! Benim modlar grafikleri biraz delirttiği için ağaç gözükmüyor maalesef
  *:(

HAZİNENİN YERİ







TREASURE MAP II



Haritayı elde etmek için ilk önce Journeyman's Nook'a gidiyoruz. İçerideki banditi öldürün. Masanın yanındaki sırt çantasının içinde haritamız bulunuyor. Ardından Valtheim Tower'a gidiyoruz. Şelalenin hemen ağzında hazinemiz bizi bekliyor.

HARİTANIN BULUNDUĞU YER


HARİTAMIZ BU ÇANTANIN İÇİNDE


HAZİNENİN BULUNDUĞU YER







TREASURE MAP III



Haritamızı elde etmek için öncelikle Riverside Shack'a gidiyoruz ve içerideki ayıyı hallettikten sonra sandığın içinde haritamızı alıyoruz. Hazineyi elde etmek için Solitude Lighthouse' gideceğiz. 

HARİTANIN BULUNDUĞU YER

Aşağıdaki resimde mageligth gönderdiğim yerde hazinemiz bulunuyor.

HAZİNENİN BULUNDUĞU YER





TREASURE MAP IV



Haritamızı elde etmek için Redoran Retreat'e gidip içerideki banditleri temizliyoruz. Ardından büyük sandığın içinden dördüncü haritamızı alıyoruz. Hazinemize kavuşmak için Pelagia Farm'a gidiyoruz. Şimdi burada Whiterun'ı gören yüksek bir dağ var. Bu dağa çıkın. Zaten karlı bir yol göreceksiniz bu yolda tüm Whiterun şehrini uygun açıdan görüyorsunuz bu ayrıntıya dikkat. Aşağıdaki resimde sola dönüp ilerlediniz mi magelight attığım yerdeki hazine sizindir.

HAZİNENİN BULUNDUĞU YER


WHITERUN'I NET GÖREN BU DAĞA ÇIKIN. AŞAĞIDA PELAGIA FARM VAR.


TA DA!!!





TREASURE MAP V



Haritamıza kavuşmak için Angi's Camp denen yere gideceğiz. Buraya gelmeniz zor çünkü çok çetrefilli yollardan geçmeniz lazım ama konsolu açıp player.coc AngisCampExterior yazdınız mı tamamdır. Barakada genç bir kız yaşıyor. Helgen'de ailesi katledildikten sonra bu dağ evine taşınmış kendisi. Acıların çocuğu bir bakıma. Kendisiyle kanka da olabilirsiniz. Fakat asıl konumuz olan define haritasına dönersek haritayı yatağın dibindeki çekmecede bulabilirsiniz. 

Hazinemiz ise Lost Valley Redoubt' ta bulunuyor. Burası Forsworn'ların mekanı. Şimdi burada çok sayıda şelale var. Aşağıdaki resimde anladığınızı umuyorum. Denge profiline ulaşan akarsuyun dibindeki şelalenin hemen ağzında hazinemiz mevcut. Sandığın üzerine tonlarca su döküldüğü için uzaktan görülmesi imkansız dibine girmeniz gerekiyor.

HAZİNENİN BULUNDUĞU YER


İŞTE HAZİNEMİZ !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder