25 Temmuz 2012 Çarşamba

Daedric Relic

DAEDRIC RELIC

College of Winterhold’un derinliklerinde The Midden Dark’ta bulunan Daedric Relic’i ele alacağız bu konumuzda. Böylelikle sırlarla dolu okulumuzun bir sırrını daha ifşa etmiş olacağız. Umarım daedralar bizi çarpmaz.

Daedric relic’i aktif etmek için The Arcaneum’da bulunan Master Investigator’s Box’u açıp içindeki 4 yüzüğü almamız lazım. Kilit master seviyesinde olduğu için biraz terletebilir. Yalnız lockpick yaptığımız için görünmemeliyiz yoksa suçlu muamelesi görüp Urag abimizden sopa yiyebiliriz. Sandığı açıp içindeki yüzükleri aldıktan sonra gidiyoruz The Midden Dark’a.

Master Investigator's Box





Şimdi yüzükleri yerine takmak için The Midden’a gireceğiz. Midden’a nereden girebiliriz; giriş için iki farklı yol mevcut: birincisi Hall of Countenance’ın merdiven altındaki geçit. Diğeride okulun ana bahçesine girdiğimizde sola döndüğümüzde korkulukların kenarında. Şimdi The Midden’a girdik ama The Midden Dark’a nereden gireceğiz? Onu da söyleyelim; öncelikle okulun bahçesindeki girişi kullanmanızı tavsiye ederim. Oradan girdikten sonra dümdüz ilerliyoruz ve geniş bir alana çıkıyoruz. Sağımızdaki parmaklıklı duvardan ( şelale akan) atlıyoruz. Hemen solumuzdaki koridordan The Midden Dark’a ulaşabiliriz.  The Midden Dark’a girdikten sonra karşımıza bir köprümsü yol çıkacak. Buradan sola doğru aşağıya atlıyoruz ve ilerledikten sonra mutlu son! Daedric relic karşımızda. Ele doğru ilerleyip tek tek yüzükleri takıyoruz. Fakat her yüzüğün ait olduğu bir parmak var onlarda şöyle;


• Relic Index Finger; Katarina’s Ring
 Relic Middle Finger; Treoy’s Ring
• Relic Ring Finger; Balwen’s Ring
• Relic Little Finger; Pithiken’s Ring



Daedric Relic



Tüm yüzükleri taktıktan sonra el kapanacak ve Velehk Sain karşınızda belirecek. Size birkaç soru sorduktan sonra bir teklif sunacak. Teklifi kabul etmek için olumlu cevapları seçmeniz yeterli. Ardından size bir harita verecek ve bu haritadaki hazineyi bulacaksınız. Eğer Velehk’i öldürürseniz bu hazine oyunda gözükmeyecek bunu da söylemiş olalım.





Velehk Sain




Haritayı aldık aşağıdaki resimde gördüğünüz yere ilerleyin. Kocaman bir Talos heykeli göreceksiniz. Onu karşınıza alın yani heykelin yüzüne bakar pozisyona gelin ve ilerleyin belli bir mesafeye ulaştıktan sonra hazine karşınıza summonlanacak. Tebrikler hazineyi buldunuz ve bir sırrı daha açığa çıkardınız!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder