27 Temmuz 2012 Cuma

13) To Kill an Empire


Evet kaldığımız yerden devam ediyoruz.Hemen başlayalım.

1.İlk önce gidip  Astrid'le konuşuyoruz.



2.Astrid'den bir poison (zehir) almış durumdayız .Astrid bizden Solitude'ye gitmemizi istiyor bizde gidiyoruz.


3.Evet Solitude'ye geldik karşımıza bakınca yukarı doğru çıkan bir yol görüyoruz ve bu yolu kullanıyoruz.Bu yoldanda çıktıktan sonra sağ tarafa dönüp askerlerin antreman yaptığı alana geliyoruz.




4.Şimdi sağımıza bakıyoruz ve Commander Maro'nun yanına gidip konuşuyoruz.


5.Evet artık içerideyiz karşımızda taht duruyor.Başta sola dönüyoruz sonrada sağa ve dümdüz gidiyoruz zaten orda yemek pişiren Gianna'yı görürsünüz yanına gidip konuşuyoruz.



6.Gianna bizden aşçı şapkasını alıp giymemizi istiyor bizde hemen sola dönüp karşımızdaki dolaptan aşçı şapkasını alıp giyiyoruz.


7.Artık sıra yemeğin tarifini vermekte sizinle konuşmaya başlıyacaktır sırayla bu seçenekleri seçin.

1.Carrots
2.Splash of Mead 
3.Nirnroot
4.Diced Horher Meat






8.Evet şimdi en önemli kısma geldik zehri yemeğe dökme kısmına Gianna ile konuşmaya devam edin ve ona There is one final ingredient.Here, add this (Give Jarrin Root ) adlı seçeneği seçin.   


9.Bir süre sonra Gianna yemeği alıp haraket etmeye başlıyacaktır onu takip edin bir kapının önüne geldiğinde durup size birkaç cümle söyleyecektir.



10.Gianna ile birlikte içeri girin.İçeride İmparatoru göreceksiniz yemeği yemesini bekleyin .Yemekten 2. kaşığını aldıktan sonra ölecektir.


11.İmparator öldürdükten sonra askerler bize saldırmaya başlıyacaktır.Geldiğimiz kapının karşısındaki kapıyı kullanarak bu odadan çıkıyoruz.


12.Şu an bir surun üzerindeyiz , devam edin.Bir süre sonra askerler karşınıza çıkacak ve birisi sizinle konuşmaya başlıyacaktır.Bize tuzağı düştüğümüzü ve şuanda Db. Sanctuary'i kılıçtan geçirdiklerini söylüyor.Konuşma bittikten sonra askerleri öldürün.


13.Askerleri biçtikten sonra merdivenlerin sonuna kadar iniyoruz ve Skyrim'e çıkmış oluyoruz.


14.Hemen Db.Sanctuary'e geri dönüyoruz . Db. Sanctuary'e yaklaştıkça karşımıza askerler çıkacak , öldürün bu askerleri.Db.Sanctuary'nin kapısına geldiğimizde ise bu görevi bitirmiş oluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder