27 Temmuz 2012 Cuma

2) Destroy The Dark Brotherhood

1.Size bir mektup gelecek.okuyun.



2.Şimdi yapmamız gereken bir yere gidip uyumak . Uyandığınızda kendinizi karşınızda bir Db üyesi göreceksiniz.


3.Asıl şimdi iş değişiyor Karşımızdaki Db üyesiyle konuşun konuşma bitince kılıcınızı çıkarıp ona vurmaya başlayın zaten oda inip size vurmaya başlıyacaktır. Zaten artık geri dönüşü yok mecburen gidip kafa göz dalıyoruz (artık kılıçla nasıl kafa göz dalınır bilmiyorum ama neyse)



4.Db üyesini öldürdükten sonra yani Astridi öldürdükten sonra üstündeki anahtarı alıp evden çıkıyoruz.


5.Şimdi yapmanız gereken olayı herhangi bir muhafıza anlatmak.


6.Bize Dragon Brigde deki Commander Moro ya yönlendiriyor. Bizde oraya ışınlanıyoruz ya da yürüyoruz (bir şekilde oraya gidin yani) 



7. Commonder Moronın evini bulduk önünde İmparatorluk bayrakları var , eve giriyoruz Commonder Moro solumuzda yanına gidip Dark Brotherhood un lideri olan Astrid i öldürdük diyoruz . Commander Moro bize bir mucize başarmışız gibi bakıyor tabiki bizde ona küfür ediyoruz. 


8. Commander Moro bize kendi ajanlarının Db Sanctuary i bulduklarını söylüyor ve bizden gidip orada kanlı bir vahşet yapmamızı istiyor. 


9.Karşımıza yine Db kapısı çıkıyor soracağı soruya "Silence my brother" deyip geçin.


10. Artık içerideyiz şimdi içerideki herkesi sırayla biçiyoruz .


11.Yanlış hatırlamıyorsam içeride 5 ya da 6 Db üyesi var.Madem hepsini çiviledik bizim burada işimiz kalmadı çıkarken kenarda köşede duran paraları toplayın ve Commonder Moro nın yanına dönelim bize abi deyip saygıyla eğilecek önümüze şaka bir yana gidip Commonder Moro ile konuşuyoruz.Bize 3000 septim veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder