7 Eylül 2012 Cuma

8) Thieves Guild - The Pursuit

Göreve başlamak için Ragged Flagon'a gidip Karliah ile görüşmemiz lazım. Karliah ile konuştuktan sonra Cistern'e doğru onu takip ediyoruz. Brynjolf bizi hiç hoş bir şekilde karşılamıyor. Neyse ki Karliah ortamı sakinleştirip tüm gerçeği ortaya döküyor. Herkes şaşkın. Brynjolf Gallus'un günlüğünü okuduktan sonra ikna olmuşa benziyor. Şimdi Mercer'ın bir haini olduğunu anlamanın tek yolu örgüt üyelerinin çalıntı mallarını sakladığı odaya girmek. Önce Delvin ardından Brynjolf anahtarı sokuyor ve bum! Odadaki tüm sandıklar bomboş. Mercer'ın peşine düşmek bize kalıyor.



Mercer'ın evine sızacağız. Ama bahçesinde bir adam nöbet tutuyor. Hemen yan bahçeye geçip balkona çıktıktan sonra yayınızı elinize alın ve adamı müsait bir pozisyonda öldürün.


Adamı vurduktan sonra bahçe kapısına gelin. Zor bir kilit. Açtıktan sonra balkona çıkın. Şimdi yapmanız gereken ilk resimde nişan aldığım yere ok atmanız. Ardından merdiven önünüze inecek.



Bu arada öldürdüğünüz adamın üzerinden anahtarı almayı unutmayın. Anahtarı da aldıktan sonra artık içeri girebilirsiniz. İçeri girer girmez iki tane Bandit var. Onları haklayın. Sonra yemek masasının olduğu yerden ilerleyin ve karşınızda kütükle desteklenmiş bir kapı ve bu kapının sağında ve solunda dolap olan yere gelin. Soldaki dolap zaten adı üzerinde şüpheli ibaresi yazıyor. Dolabı açın ve gizli bölmeyi de açıp ilerleyin.


Buradan ilerleyin. Yalnız çok fazla tuzak var. İlk bölümde yerlerden alevler çıkıyor. Alevli odayı geçtiğinizdeyse hemen önünüzdeki daireye dikkat edin. Aksi takdirde oklar tarafından delik deşik olursunuz. Yolun devamındaysa sallanan balta ve kütüklerin olduğu yere geleceğiz. Eğer Whirlwind Sprint shout'unu açtıysanız onu kullanarak kolayca geçebilirsiniz. Bu shout yoksa iki baltanın sallanması arasındaki süreyi ölçerek geçin. Son olarak kapı çıkacak karşınıza. Kapıyı bodoslama açmayın. Kenara geçin veya eğilin. Çünkü kapıyı açtığınızda ok yağmuruna tutulacaksınız. Mercer'in planının olduğu odaya geldiğimizde sağ tarafta sergi masasında Chillrend adında kılıç bulunuyor. Kilidi açıp onu alın. Masanın sol tarafında kase içinde bulunan mücevherleri de cebe indirin. Son olarak masanın ucunda duran Gray Fox büstünü de aldıktan sonra Mercer'ın planlarını alabilirsiniz. Şimdi yola devam ettiğimizde karanlık bir yere geleceğiz. Boşluğa kendinizi bırakın ve düşmanlara aldırmadan sağ taraftaki kapıdan Ragged Flagon'a ulaşın.


Brynjolf ile konuşun. Eyes of the Falmer'ın peşinde olduğunu anlıyoruz. Bu görevde burada bitiyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder