6 Eylül 2012 Perşembe

2) Thieves Guild - Taking Care of Business

Bu görevimizden guild'in harçlarını toplayacağız milletten. Ragged Flagon'a gidin ve Brynjolf ile konuşun. Önce Bee and Barb'a gidip Keerava'dan haracımızı alacağız. Buraya gidin ve önce Talen-Jei ile konuşun. Ardından Keerava'ya ilerleyin. Borcu tahsil etmek için geldiğinizi söyleyin. Size zorluk çıkaracaktır. Ya ikna edin ya da yumruklarınızı konuşturun. Bir diğer yol ise kimseye çaktırmadan Keerava'yı öldürmek. Öldürdükten sonra üzerindeki 100 septim'i alın. Ama bu yol tehlikeli ve Brynjolf işini kanla halletmek istemediğinden ikna etmeye çalışın. Parayı aldıktan sonra The Pawned Prawn'a gidin.



Buraya girdiğinizde kılıcınızı çekin ve adamın önünde duran vazoya vurun. Eleman laf edecek. Daha sonra size parayı verecektir. Bunun yerine yine yumruklarını konuşturabilirsiniz. Ayrıca Bersi'yi öldürebilirsiniz ama Brynjolf bundan hoşnut olmayacaktır..


Sıradaki mekanımız Haelga's Bunkhouse. Burada Haelga'dan paramızı alacağız. Buraya girdiğinizde sneak pozisyonu alın ve standın arkasına sızdıktan sonra heykeli çalın. Ardından borcunu ödemesi konusunda Haelga ile konuşun. Eğer bunu en sona bıraktıysanız heykel sizde kalacak ve parasını tıpış tıpış verecektir. Parayı almanın diğer yolları ise yine kavga etmek ve öldürmek. Ama öldürmeyin..


Borçları topladıktan sonra Ragged Flagon'a gidin. Orada Mercer Frey adında biriyle buluşacaksınız. Size artık örgütün bir üyesi olduğunuzu söyleyecek ve sıradaki görev Loud and Clear başlayacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder