6 Eylül 2012 Perşembe

7) Ana Hikaye: A Blade in The Dark

Delphine’ e Ejderdoğan olduğunu Sahloknir ejderhasını öldürerek kanıtla.
Görevi Veren: Mysteriosu Note(Dolaylı- Delphine)
Önceki Görev: The Horn ıf Jurgen Windcaller
Sıradaki Görev: Dıplomatic Immunity
Ödül: Ana hikayede ilerleme
ID:MQ106


Yapılacaklar

1.Delphine ile konuş.
2.Ejderhayı bul.
3.Sahloknir adlı ejderhayı öldür.
4.Delphine ile konuş.



Detaylı Anlatım


Riverwood

Riverwood’ dan varınca hana gidip Delphine ile konuşun. Ona antic odasını sorunca size bir oda göstericek. İçeri girin arkanızdan gelicektir ve size hornu vericek ve sizden kendisini takip etmenizi isteyecek. Takip edin. Konuşun uzun bir süre. Sizin Ejderdoğan olduğunuza inanmadığını söyleyecektir. Sadece Greybeardların bizle ilgilnediği için içinde bir ümit olduğundan bahsedecek. Ejderdoğan olduğunuzu sadece ejderhayı öldürdüğünü görünce kabul edeceğini söylüyor. Ona hazır olduğunuzu söyleyin ve kuşanmasını bekleyin.

Kynesgrove 

Kynesgrove’ e ister Delphine’ i takip ederek isterseniz de kendi yolunuzdan gidebilirsiniz. Kynesgrove çabucak ulaşırsınız zaten. Köye vardığınızda oranın köylülerinden olan Iddra size doğru koşacak ve bir ejderha olduğunu söyleyecektir. Eğer Delphinle beraber gittiyseniz problem olmaz ama kendi başınıza gittiyseniz Iddra ile konuşmanızdan sonra arkanıza gelicektir.


İlerleyin. Alduin’ i bir ejderhayı tekrardan ahyata döndürdüğünü göreceksiniz.  Tekrardan doğunca Alduin’ le Sahloknir adlı ejderhanın ejderha dilinde konuşmalarını dinleyin. Konuşmaları bitince Sahloknir’ i öldür adlı görev belirecek.

Ejderhayı öldürüp ruhunu emin. Ejderhayı öldürdükten sonra Delphine le konuşun. Size “Bilmek istediğin her şeyi anlatacağım” diyor ve bu görevde burda bitiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder