6 Eylül 2012 Perşembe

4) Daedric Görevleri - A Daedra's Best Friend


Görev için Falkreath'e gidiyoruz. Burada gardiyanlardan biri ile konuşarak veya oradaki simth yani Lod ile konuşarak görevi alabiliriz. Unutmayalım ki en az 10 level olmalısınız.

Lod


Lod size bir köpek için bakındığını ve en son şehir girişinde görüldüğünü söylüyor ve size en sevdiği eti veriyor. Şehir girişindeki yoldan ilerleyince Barbas adlı köpek karşınıza çıkıyor. Onunla Lod'a geri dönüp az miktar altın ve Barbas'ı alabilirsiniz. fakat biz görevi tamamlayacağız. Barbas size Haemar's Shame'ye kadar yol gösterecek.


Haemar's Shame

Burada bol bol vampir ile  karşılacağınızdan hastalık kapmamaya çalışın. Clavicus Vile'nin heykelini daha diplerde bulacaksınız. Heykeli çalıştırdığınızda size baltasını(Rueful Axe) Rimerock Burrow'dan almanızı isteyecek.


Rimerock Burrow

Burası küçük bir mağara. Sonunda bir Flame Atronach ve Sebastian Lort'u bulacaksınız. Rueful Axe'yi arcane enchanter'in karşısında uzun masadan alıp geri dönüyoruz. Clavicus Vile size baltasını almasını ve Barbas'ı öldürmeyi teklif ediyor. Baltanın özelliği 20 stamina hasarı. Diğer bir yol ise Barbas'ı bırakıp Masque of Clavicus Vile almak. Eğer savaşçı tipinde bir karakterseniz baltayı değilseniz maskeyi almanızı öneririm.

Masque of Clavicus Vile

























      Rueful Axe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder