6 Eylül 2012 Perşembe

1) Thieves Guild - A Chance Arrangement

Thieves Guild'e katılacağımız ilk görev. Bunun için Riften'a gidiyoruz. Şehir meydanında veya Bee and Barb'da bulunan Brynjolf'u bulmanız lazım. Kendisiyle konuşun. Madesi'nin yüzüğünü kasasından çalmamızı isteyecek. Operasyon başlıyor..
Brynjolf standın önüne giderek çok değerli iksirler sattığını bağırarak klasik Türk pazarcısı gibi bağıracak. Halk Brynjolf'un başına toplandığında sıra size geliyor. Madesi'nin standına gidin ve kasayı lockpick ile açın. Eğer açmayı bir türlü beceremezseniz Madesi'den pickpocket ile anahtarı aşırın. Ne yaparsanız yapın sakın yakalanayım demeyin!
Yüzüğü aldıktan sonra sıra geliyor Brand-Shei'ye. Çaldığımız bu yüzüğü bunun cebine atacağız. Adamın arkasında bulunan kutunun arkasına saklanarak işinizi yaparsanız yakalanma riskiniz düşer. Yüzüğü cebine atın ve bekleyin. Brynjolf'te bağırmayı kesecek. Birazdan askerler gelip Brand-Shei'yi tutuklayacaklar ve bizde amacımıza ulaşmış olacağız. Brynjolf ile konuşun sizi tebrik edecek ve Thieves Guild'in ikinci görevine başlayacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder