6 Eylül 2012 Perşembe

1-) Daedric Görevleri - The Black Star


       THE BLACK STAR

Görevi almak için Shrine of Azura’ya gitmelisiniz. Orada Aranea Ienith denen bir kadın ile konuştuktan sonra sizden en parlak yıldızı en karanlık geceye dönüştürebilen bir elfi bulmanızı isteyecek. 

SHRINE OF AZURA

ARANEA IENITH

Winterhold’daki Frozen Heart Inn’e gidin ve Dagur ile konuşun, bu elfin Nelacar olduğunu söyleyecek. Nelacar ile konuşarak hocası Malyn Varen hakkında bilgi alın. Malyn’in son görüldüğü yer olan Ilinata’s Deep’e gideceksiniz. Mekanımız Riverwood’un yakınında. 

ILINALTA'S DEEP

O DA NE!!

Burası yani Ilinata’s Deep sıradan bir zindan. Size engel olmaya çalışan bütün iskeletleri büyücüleri hallettikten sonra Ilinalta’s Deluge denen yere girin. Bu yerin sonunda Malyn Varen’in iskeletini ve ayağının dibindeki Broken Azura’s Star’ı göreceksiniz. Bunu alın. 

RAHMETLİ MALYN VAREN

Şimdi önünüzde iki seçenek var. Aldığınız Broken Star’ı ya Nelacar’a, veya Aranea’ya götüreceksiniz. Her ikisinin sonucunda da –yıldızı birine götürdükten sonra- görevin son sahneleri başlayacak. Yıldıza gireceksiniz. Burası ilginç bir mekan ve burada Malyn size ufak bir nutuk çektikten sonra onu öldüreceksiniz. Tabi bunun öncesinde karşınıza çıkan birkaç Dremora’yı halletmelisiniz. Burada işiniz bittikten sonra yıldızdan çıkacaksınız ve seçtiğiniz kişiye göre ödülünüzü alacaksınız. Nelacar’ı seçtiyseniz The Black Star kazanacaksınız; Aranea’yı seçtiyseniz Azura’s Star sizin olacak.


Azura's Star içinde beyaz ruh toplayabildiğiniz, tekrar tekrar kullanabilen bir Soul Gem. The Black Star'da aynı işlevde olan fakat ekstradan Siyah ruh da toplayabildiğiniz bir Soul Gem. İkiside Grand olduğundan içinde her türlü ruhu saklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder