6 Eylül 2012 Perşembe

8) Ana Hikaye: Diplomatic Immunity


Lütfen bütün hepsini okuduktan sonra oynamaya başlayınız.




Thalmor Embassy partisine sız.
Görevi Veren: Delphine
Görevde geçen yerler: Riverwood, Solitude ve Thalmor Embassy
Önceki Görev: Blade İn The Dark
Sırada ki görev: A cornered Rat
Eş zamanlı görev:  No Stone Unturned  (1.4 patch öncesi için)
Ödül: Yok
ID:MQ201



Yapılacaklar
1.   Riverwood’ ta Delphine ile konuş.
2.   Solitude Malborn ile buluşup partiye sızdıracağı itemlerini verinç
3.   Delphine ile ahırda buluşun, size vereceği parti kıyafetlerini giyin ve at arabasına binin.
4.   Partidekilerin dikkatini başka yöne çekip Malborn ile partiden uzaklaşın.
5.   Thalmor’ lar la ilgili dosyaları Büyükelçinin odasından alın.
6.   Aşağı inip zindana girin ve kalan dosyaları da toplayın.
7.   Tuzak kapısının anahtarını bulun ve kaçın.




Detaylı Anlatım
Plan
Bu görevi Delphine ile Riverwood’ tayken almıştık. Eğer daha almadıysanız kendisini Riverwood’ taki Sleeping Giant Inn’ de bulabilirsiniz.  Thalmor Embassy’ e girebilmek için bir planının olduğunu söyleyecek.  Bu sayade de bazı gizli bilgileri ele geçirebilceksiniz. İlk olarak Malborn adında bir Bosmer ajanı ile buluşmamız gerekiyor.

Davetiye

Malbornla Solitude’ ki The Winking Skeever’ da buluşuyoruz. Onunla buluştuğunuzda sizin ona gerekli itemlerinizi vermeniz gerekecektir. İksirler, yüzükler, kolyeler, zırhlar, kılıçlar vs. Unutmadan bol bol lockpickte alın çünkü kitli kapılarımız var. Ve vermek istemediğiniz itemler sizden otomatik olarak alınıp Delphine’ nin gizli odasında ki sandığa konacaktır. Telaş etmeyin.
Malborn’ a gerekli itemlerimizi verdikten sonra Solutide ahırlarına gidip Delphine ile buluşuyoruz. Konuştuğunuz anda otomatik olarak bir davetiye ve parti kıyafetleri itemlerinizin arasına gelecektir. Verdiği kıyafetleri giyin. Kıyafeti giydikten sonra at arabasına binin. 

Lüks Parti

Vardığınızda muhafıza davetiyenizi gösterin. İçeride sizi Elenwen karşılayacaktır. Zamanımız bol bu yüzden isterseniz partidekilerle konuşabilirsiniz.  Neyse artık dikkat dağıtmamız gerek, etrafınıza bakının bankta oturan birini görüceksiniz. İçki istiyor. Malborn’ dan bir içki alıp ona götürün ve ondan dikkat dağıtmasını isteyin. Bu cümleleri sarf ettikten sonra Malborn ile konuşun tekrardan. Malborn’ u takip edin sizi mutfaktan geçirip bir odaya sokacaktır. Sandığı görmüş olmalısınız. İşte Malborn’ a verdiğiniz itemler o sandıkta. Sandıktakileri alın yanınızda ki kapıyı kullanın. Malborn’ da kapıyı arkanızdan kitleyecektir. 


Süzülme

Ejderhalarla ilgili birkaç bilgi toplamınız gerek. İsterseniz sessiz bir şekilde ilerleyin ya da herkesi öldürerek.  Solunuzda bir kapı var. İsterseniz direk savaşabilirsiniz ya da konuşmalarının bitmesini bekleyip dağılmalarını bekleyebilirsiniz.  İçeri girin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Yukarı çıktığınızda bir Thalmor Büyücüsü göreceksiniz. Onu Sneakteyken öldürmeyi deneyin.  Sol taraftan dışarı çıkan kapıyı kullanın. Dışarıda 2-3 asker olucaktır. İsterseniz öldürün isterseniz onları atlatın.
Solar’ a girin. Merdivenleri kullanın. Sol taraftaki odaya girin. Masanın önündeki sandıktan rapor ve iki bilgi dosyasını alın. Merdivenden aşağı inin ve sorgulama merkezine gidin. İçeride bir tutsak olucaktır onla konuşun. O sırada arkanızda 2 muhafız belirecek, onları öldürün ve üzerlerinden çıkan anahtarı alın. Yanda ki tuzak kapısından çıkın.

Kaçış

Bir mağarada olucaksınız.  İleride bir Troll olucaktır. İsterseniz savaşın isterseniz kaçın. Riverwood’ a geri dönün ve Delphine ile konuşun. İtemlerinizi de sandıktan almayı unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder