10 Ağustos 2012 Cuma

11) Dawnguard Görev Rehberi - Kindred Judgment

Dawnguard'ın geldik son görevine.. Bir önceki görevde uzun maceralardan sonra Auriel's Bow'u almıştık. Şimdi ilk önce Serana ile konuşacağız. Kendisi Soul Cairn'de annesiyle yaşadıklarından sonra babasına güvenip güvenmeyeceği hususunda tereddütte kalmış. Konuşma seçeneklerimizden ise neyi seçerseniz seçin sonuç aynı olacak. Değişen bir durum yok. Konuşma bittikten sonra Volkihar Kalesi'ne doğru yola koyuluyoruz. Harkon ile görüşeceğiz kendisi Volkihar Cathedral'de bulunuyor.



Uzunca bir konuşmadan sonra Harkon bize dönecek. Bizimle de iki kelam ettikten sonra yayı isteyecek. İster verin ister vermeyin onunla kapışacaksınız. Ama yayın vampirlere karşı özel gücü olduğundan vermeseniz daha iyi. Şimdi siz oku vermeyeceğim deyince gargoyle'lar etrafınızı saracak. Eğer büyülerinizde varsa bir şeyler Conjure edin. Böylelikle hedefinizin dikkatini dağıtırsınız siz de Harkon'a odaklanırsınız. Yayı kesinlikle kullanın Harkon'a karşı. Ayrıca alev büyülerinden Fire Storm'u kesinlikle kullanmalısınız. Harkon'un canı azalınca Bats sayesinde sağa sola kaçıyor. Mekanda bulunan Gargoyle heykelleri de canlanıp size saldıracak. 
Uzunca uğraşlardan sonra Harkon'u öldürüyoruz.



Görevden sonra bu devasa kale sizin olacak. Çeşitli geliştirmeler yapabileceksiniz. Garan Marethi gelip sizinle konuşacak. Kendisi en başından beri Harkon'a uyuz oluyordu. Ve sizi tebrik ettikten sonra sadakatini sunacak. Tebrikler Dawnguard ana hikayesini bitirdiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder